Söta pennor !



Vill du ha nått söt att skriva med ?
då kan du titta in på kattgalaxen fär där säljer dom dessa söta pennor !
det är kulspetspennor och de kostar 20:- st

Kommentarer
Postat av: Elin

SVAR: Haha ja, kanske det ;) Hur många nakenkatter har du? Föder du upp och säljer eller inte? :) Kram

2008-07-30 @ 13:52:53
URL: http://eluaan.blogg.se/
Postat av: Marina

Ja visst är illrar söta, väldigt speciella djur. Min sambo är hemskt allergisk mot katter annars hade vi garanterat haft kisar också, älskar dem. Hur kom det sig att du fastnade för just nakenkatt? Jättesöt blogg du har :) Påminner lite om min andra blogg på samojedvalpar.blogg.se men det är väl samma mall :)

2008-07-30 @ 14:09:20
URL: http://illerliv.blogg.se/
Postat av: Elin

SVAR: Jaha! Jo, jag vill också ha en hel hög med katter! Fast det får vänta tills jag flyttar till hus. Jag vill bo lite utanför stan så att jag kan ha många katter som kan springa lite hur de vill där :) Jag har alltid velat ha en svart sköldpaddsfärgad angora-katt, och en norsk skogskatt! Och så självklart en massa fina bondkatter också! Köpte en bondkatt från Katthemmet Kompis precis när jag och min pojkvän flyttat in i lägenhet här i Kalmar men hon trivdes inte tillräckligt bra; sprang omkring i hela lägenheten och väckte oss på natten och jamade och hade sig, så jag antar att hon ville vara utekatt istället för innekatt - så det var bara till att lämna tillbaka. Nu har vi ju en kanin istället men vill hemskt gärna ha katter också - men det får nog vänta :) Kram!

2008-07-30 @ 14:52:41
URL: http://eluaan.blogg.se/
Postat av: Marina

Nej det är inga bett Tindra har på benen, de rakade henne på djurkliniken och la kanyl..de testade först med den ena benet men det gick inge bra tydligen så då rakade de på andra benet också :( Hon skulle ta tandsten nämligen och då blir de sövda på den djurkliniken.

2008-07-30 @ 16:53:28
URL: http://samojedvalpar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0